ISO 8586:2023

مواصفة قياسية دولية   الإصدار الحالي · اعتمدت بتاريخ ١٣ أبريل ٢٠٢٣

Sensory analysis — Selection and training of sensory assessors

ملفات الوثيقة ISO 8586:2023

الإنجليزية 38 صفحات
الإصدار الحالي
195.06 USD

مجال الوثيقة ISO 8586:2023

This document specifies criteria for the selection of and procedures for the training of trained sensory assessors and expert sensory assessors for food and beverages, as well as home and personal care products.

It is applicable to all industries concerned with the evaluation of products by the sense organs.

This document supplements the information given in ISO 6658.

الأكثر مبيعاً

GSO 150-2:2013
 
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
YSMO GSO 150-2:2020
GSO 150-2:2013 
لائحة فنية يمنية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
GSO 2055-1:2015
 
لائحة فنية خليجية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال
YSMO GSO 150-1:2020
GSO 150-1:2013 
لائحة فنية يمنية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الأول : فترات الصلاحية الإلزامية

اعتمدت مؤخراً

ISO 7944:2024
 
مواصفة قياسية دولية
Optics and photonics — Reference wavelengths
ISO 21498-2:2024
 
مواصفة قياسية دولية
Electrically propelled road vehicles — Electrical specifications and tests for voltage class B systems and components — Part 2: Electrical tests for components
ISO 23551-1:2024
 
مواصفة قياسية دولية
Safety and control devices for gas burners and gas-burning appliances — Particular requirements — Part 1: Automatic and semi-automatic shut-off valves
ISO 13695:2024
 
مواصفة قياسية دولية
Optics and photonics — Lasers and laser-related equipment — Test methods for the spectral characteristics of lasers