ISO 8586:2023

مواصفة قياسية دولية   الإصدار الحالي · اعتمدت بتاريخ ١٣ أبريل ٢٠٢٣

Sensory analysis — Selection and training of sensory assessors

ملفات الوثيقة ISO 8586:2023

الإنجليزية 38 صفحات
الإصدار الحالي
222.06 USD

مجال الوثيقة ISO 8586:2023

This document specifies criteria for the selection of and procedures for the training of trained sensory assessors and expert sensory assessors for food and beverages, as well as home and personal care products.

It is applicable to all industries concerned with the evaluation of products by the sense organs.

This document supplements the information given in ISO 6658.

الأكثر مبيعاً

YSMO GSO 150-2:2020
GSO 150-2:2013 
لائحة فنية يمنية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
GSO 150-2:2013
 
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
YSMO GSO 2055-1:2020
GSO 2055-1:2015 
مواصفة قياسية يمنية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال
GSO 2055-1:2015
 
لائحة فنية خليجية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال

اعتمدت مؤخراً

ISO 24690:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Glass reinforced thermosetting plastic (GRP) pipes — Test method for the determination of long-term pressure endurance strength
ISO 15614-11:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Specification and qualification of welding procedures for metallic materials — Welding procedure test — Part 11: Electron and laser beam welding
IEC/TS 81001-2-2:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Health software and health IT systems safety, effectiveness and security — Part 2-2: Guidance for the implementation, disclosure and communication of security needs, risks and controls
ISO 37190:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Guidance for practical implementation of ISO 37155 series for supervising at each life cycle phase of smart community infrastructures